Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theater War Horse

28 03 2015 12:00 - 17:00

€97,50

War Horse vertelt het indrukwekkende verhaal van de jongen Albert, wiens geliefde paard Joey verkocht wordt om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Een opmerkelijk verhaal over vriendschap en moed. Baanbrekend poppentheater van de Zuid-Afrikaanse Handspring Puppet Company, brengt ademende en galopperende levensgrote paarden tot leven. Op zaterdag 28 maart organiseert De Meerpaal een theaterexcursie naar deze onvergetelijke voorstelling in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

De Theaterreis bestaat uit een lunch, vervoer naar het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam per touringcar, eersterangs zitplaatsen en op de terugreis hapjes in de bus. Dit complete arrangement kost slechts € 97,50,- p.p. Een heerlijke dag uit voor uzelf of om cadeau te geven. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!
Programma
12.00 uur       Busreis naar het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
(inclusief lunchpakket in de bus)
15.00 uur       Start voorstelling
18.30 uur       Terugreis met hapjes


Magnifiek theaterspektakel

Het nieuwe en verbluffende aan deze show zijn de dieren en met name de paarden die levensecht worden neergezet door één tot drie acteurs per dier. Het paard ademt, het briest en het hinnikt, het zwiept met zijn staart, schudt met zijn hoofd, komt ten val en staat weer op. De poppenspelers en -makers weten elk detail in beweging en geluid van deze dieren levensecht te maken. Door hun fenomenale werk wordt u meegezogen in het ontroerende verhaal.

Gegevens

Datum:
28 03 2015
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
€97,50
Evenement Categorie:
Site:
http://www.meerpaal.nl/theater/1057//Theaterexcursie_War_Horse/

Locatie

De Meerpaal
De Rede 80
Dronten, Flevoland 8251 EX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0321-388777
Bekijk de site van Locatie

Voeg een reactie toe

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.