Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[Cabaret] Lul verhalen 2

08 05 2015 20:15 - 23:00

€23,00

img6499_08

 

 

Opeens was daar een nieuw ding. Verhalen verteld vanuit mannelijk perspectief, energie en/of emotie! Naast grappen is er ook ruimte voor een gevoelige snaar. Elke avond een andere line-up. Met Howard Komproe als vaste factor. Onder zijn leiding ziet u elke keer drie totaal verschillende mannen. Bekende grapjassen, schrijvers, opiniemakers, Tv & Radio personalities en zelfs totaal onbekende snuiten. Maar wel allemaal met een goed verhaal. Sit back, relax en laat allemaal maar over u heen komen. De LULverhalen 2015; een voorstelling voor mannen en vrouwen! Mis het niet!
Op 8 mei 2015 staan de volgende mannen in Dronten:

  • Leo Verheul; Deze man heeft Zwarte Band mislukken. Werkelijk alles dat fout kon gaan, is fout gegaan Goed fout, zelfs! Sportjournalist van de oude stempel, heeft Maradonna nog de hand geschud. Geloof me, je gaat van deze man houden, onmiddellijk…
  • Erik van Muiswinkel; Meester-imitator! Bejubeld cabaretier, onderscheiden met de POELIFINARIO 2014, beste theaterprogramma, voor SCHETTINO. Schreef ‘evergreens’ voor de NL popscene en houdt wekelijks huis in COJONES. Een eer om deze man aan boord te hebben.
  • Dennis van der Geest (www.dennisvandergeest.nl); Judoheld, bejubeld DJ, TV personality en olympisch commentator.
  • MC van de avond is Howard Komproe, die natuurlijk ook zijn eigen LULverhaal zal vertellen; OpperLUL. Bedenker van dit hele circus. Comedian en rasverteller.

Gegevens

Datum:
08 05 2015
Tijd:
20:15 - 23:00
Kosten:
€23,00
Evenement Categorie:

Locatie

De Meerpaal
De Rede 80
Dronten, Flevoland 8251 EX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0321-388777
Bekijk de site van Locatie

Voeg een reactie toe

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.